Henriette Toftegaard Jensen

Om livet på landet, børn, motorik, leg, læring, iværksætteri, eventyr og drømme

Engang for længe siden… og nu

Skriv en kommentar

16387986_1114911828620136_287114486619208712_n

#håndenpåhjertet

Engang for længe siden.. og nu.

Hvad den lille pige ikke har oplevet og fået af erfaringer, knubs og sejre i livet.

Colabunde som 2-årig . Født med moderat-kraftigt høretab i taleområdet og kunne ikke tale som 4-årig. Fik først der gammeldags høreapparat med kasse på maven og ledninger op til ørepropperne. Levede selvklart i min egen verden. Kunne jo ikke kommunikere med omverdenen, som heller ikke forstod mig.

Tænker at det nok har været svært at være mig. Men nu er jeg så mig. Er nået meget længere end nogen havde forventet dengang.

#håndenpåhjertet #fighter #jegerheltperfektsomjeger #henriettetid#livetmærkesogleves #gørdrømmetilvirkelighed #jegermig

Forfatter: Henriette Toftegaard

Jeg er 45 år og er sygeplejerske, lærer, sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 14 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. Jeg har realiseret drømmen og er ved at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s