Henriette Toftegaard Jensen

Om livet på landet, børn, motorik, leg, læring, iværksætteri, eventyr og drømme

Kunsten af at vente..

Skriv en kommentar

14079917_973533016091352_3617711460884516564_n

Nogle gange er livet ikke som man forventer eller regner med…
Hele tiden valg og overvejelser om, hvad der skal ske og hvad vil jeg med mit liv? Hvad drømmer jeg om? Hvilke oplevelser og værdier har jeg? Hvordan vil jeg leve og nå mine mål? Hvad giver mig værdi og mening? Og hvordan kan jeg opnå glæde, kærlighed m.m.
Nogle gange falder valgene let og nemt.. Andre gange er der mange udfordringer/situationer/vilkår/begrænsninger/muligheder (kald det hvad du vil).
Jeg er en af dem der ofte er mere i hovedet end i kroppen. Derfor skal jeg være opmærksom på at mærke efter, hvad der er godt. Ofte vil jeg gerne meget mere end jeg kan.. og andre tror jeg kan. Så har sommetider lige pludselig for meget om ørene. Jeg lærer hele tiden og forsøger at lytte til mig selv. Jeg kan ikke ændre de skader og smerter jeg fik efter mit hovedfald eller at jeg er født hørehæmmet. Ingen ved hvordan det er at være i mine sko.. for jeg forsøger altid, at få tingene til at lykkes, se muligheder og kæmpe for at få det bedste ud af det hele. Ja, er en #fighter … men ville gerne at tingene var lidt nemmere og lettere…. Og det skal jeg nok finde. DET ved jeg.. på en eller anden måde. Har mange ideer og muligheder… ;-)

Jeg har erfaret, at jeg skal huske og kan bruge min følsomhed og sårbarhed til virkelig at mærke efter med hjertet. Venter jeg lidt kommer svarene til mig.. på en eller anden uforklarlig måde… Jeg tror på, at mine “passioner” er min vej og det vil guide mig i svære valg. Så idag er sådan en ventedag med fokus på at #altergodt og alting løser sig, så jeg bliver hørt, forstået og at #jegopleverglæde… Mit liv .. Venter.. med intuitiv og sensitiv åbenhed,, Venter…på det lyse og sjove…på kærlighed og glæde.. som giver mig værdi og lykke..#jegermig KH <3

Husker du at mærke efter? Mærke og lytte til dine drømme?

Sommetider er det godt, at kunne kunsten at vente…

Mange hilsner fra

Henriette Toftegaard

 

Reklamer

Forfatter: Henriette Toftegaard

Jeg er 44 år og er sygeplejerske, lærer sundhedsplejerske og motorikvejleder. Jeg har linjefagene specialpædagogik og natur/teknik, samt fagene psykologi, pædagogik, almen didaktik og valgfagene velfærdsinnovation og museumsformidling. Har desuden undervist i historie, kristendom, billedkunst og været naturfaglig lærer i læringscentre. Jeg har arbejdet som naturfaglig lærer og meget af tiden på skolerrnes pædagogiske læringscentre (skolebibblioteker), men også haft fagene historie, kristendom, billedkunst og natur/teknik. Jeg har en bred viden og kompetencer indenfor børneområdet, leg, bevægelse og læring. Min familie består af min søde mand og mine børn tvillinger på 13 år. Vi bor i Torrild og har boet på landet på en lille gammel gård i 8 år. jeg har realiseret drømmen er at skabe Danmarks helt unikke Eventyrskov med naturlegeplads, motorikbane, sansesti, nisser, trold og mange andre væsener fra danske sagn og eventyr. Se mere på www.eventyrskov.dk. Vi åbnede helt officielt 1. april 2016 og vi er allerede velbesøgt. Det startede som en ide - en drøm og er nu virkelighed <3 Vi ses på mine blogs Henriette Hønemor eller Henriette Toftegaard. Eventyrskoven er også på facebook :-) Mange eventyrlige hilsner fra Henriette Toftegaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s